Disc 45 gana el 3er premio junto a Som i Serem

01/03/06
Esta mañana se ha resuelto la incógnita de como funcionaría este año el tema de las puntuaciones después de que se optara por un jurado profesional.
El resultado ha sido que han habido muchos empates y muy poca diferencia de punto entre las comparsas.

A continuación os detallamos el veredicto del concursos de comparsas 2006:

Seguidament s'atorguen els quinze premis de qualitat a les 15 comparses que han obtingut millor puntuació en la Rua de Dissabte, i que intervindran en la Rua de Lluïment del Diumenge del Carnaval 2007. El premi consisteix en 300 € per a les comparses classificades de la 5ena. a la 15ena. posició, i una distinció del Carnaval 2006.

La Comissió Artística destaca el fet que entre la comparsa classificada en primer lloc i la classificada en el quinzè, hi ha un estret marge de 9 punts; mentre que pel que fa a la Disfressa d’Or només hi ha 6 punts de diferència entre les cinc primeres classificades. Això denota l’altíssima qualitat oferida per les entitats participants.

Premi Honorífic “COMPARSA CONSTANT 2006”.
La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió Consultiva del Carnaval, a la comparsa “Els Elàstics”, atès que surt al Carnaval des del 1989 –divuit anys seguits-”.

Premi Honorífic “PARTICIPACIÓ 2006“.
La Comissió artística es ratifica en la proposta de la Comissió Consultiva del Carnaval, a la comparsa “Sinhus Sport”, atès que ha estat el primer any que ha desfilat i ha sortit al carrer amb 95 comparsers.

Premi Honorífic “ANÈCDOTA 2006”
A la comparsa “La Murga Matutina”, per la seva capacitat d’ironitzar sobre un dels temes de màxima actualitat: les limitacions del tabac.

Premi "DISFRESSA D'OR"
A la millor figura individual, valorat amb 450 Eur i trofeu "Ninot del Carnaval" a la comparsa “Som i Serem”, amb 36 punts.

PRIMER PREMI
Valorat amb 2.100 Eur i trofeu "Ninot del Carnaval" i organització del Sèquit del Rei Carnestoltes XXVI durant la Rua de l'any 2007, en la qual haurà de lluir una disfressa de nova creació, i serà l'encarregada de dur el Penó de Carnaval a l'esmentat acte, i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema a la comparsa “Aquí hi ha marro”, amb 36 punts.

SEGON PREMI
Valorat amb 1.500 Eur i trofeu "Ninot del Carnaval" i organització del Sèquit de la Reina del Carnaval 2007 Concubina XIII, lluint una disfressa de nova creació. També portarà el Penó de la Reina del Carnaval en l’esmentat acte i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema, a la comparsa “Grup Aerodance”, amb 35 punts.

TERCER PREMI
Valorat amb 450 Eur i trofeu "Ninot del Carnaval" a les comparses “Disc 45” i “Som i Serem”, amb 34 punts cadascuna. (Els membres de la Comissió artística acorden que, atesa la gran qualitat demostrada al mateix nivell d’excel•lència, les dues comparses són mereixedores ex aequo del tercer premi, enlloc d’un tercer i un quart)

5.-Comparsa corresponent a “La Tàrraco de Luxe”, amb 33 punts.

6.- Comparsa corresponent a "Acadèmia de Ball May", amb 31 punts.

7.- (EX AEQUO)
Comparsa corresponent a “A.VV La Granja”, amb 30 punts.
Comparsa corresponent a “Col.lectiu de dones de Sant Salvador”, amb 30 punts.
Comparsa corresponent a “Els Elàstics”, amb 30 punts.

8.- (EX AEQUO)
Comparsa corresponent a “Amics de la Part Alta”, amb 29 punts.
Comparsa corresponent a “Los Duendes”, amb 29 punts.
Comparsa corresponent a “La Petada”, amb 29 punts.
Comparsa corresponent a “A.VV. L’Albalda”, amb 29 punts.

9.- Comparsa corresponent a “AMPA Mare de Déu del Carme”, amb 28 punts.

10.- Comparsa corresponent a: “Residencial Palau-Torres Jordi”, amb 27 punts.

El membres del jurat:
Sra. Lídia Mestres, comparsera, dissenyadora i cosidora (Sitges)
Sr. Òscar Sànchez, comparser (Salou).
Sr. Ramon Saumell, fotògraf (Vilanova I la Geltrú)
Sr. Miquel Alsina, comparser i organitzador. (Vilafranca del Penedès)

Fuente: La web del carnaval de Tarragona

Comentarios


Escribe un comentario

Patrocinadores

Haz tu donativo

Tambien puedes ayudarnos económicamente realizando un donativo a través de la pasarela de pago de PayPal
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios aceptas el uso que hacemos. Saber más